Основни дилъри на «БЕЛАРУС АГРО-ТРЕЙД» ЕООД

 • «БЕЛАРУС АГРО-ТРЕЙД» ЕООД

  гр. Плевен, ул. Строител 5
  Тел.: 064/ 804 711
  Факс: 064/ 804 741
  GSM: 0885 992 040, 0885 991 903
  GSM: 0885 811 092, 0885 082 894 – резервни части
  Е-mail: agrotrade_by@abv.bg

 • «Агропром Сервиз» ООД

  гр. Карнобат
  Телефон: 0887230483

 • «Агробул Сервиз» ЕООД

  с. Обнова
  Телефон: 0894364030

 • «Анимексс»" ЕООД

  гр. Стара Загора
  Телефон: 042/603118

 • «Джи Трак» ООД

  гр. Велико Търново
  Телефон: 0878249373